За продажба Двустаен, Põlva County, Võrumaa, Естония, Mooste Lasteaia tee 4-5

За продажба - Cod. 23749

  • Типология: Двустаен
  • Област: 46 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Изгодна цена! Предложете цената! Цена по договаряне!

допълнителна информация

Апартамент, къща, 4 кв.м. тераса, отделни стаи, безплатен паркинг, пътища в добро състояние пътищата, съседи наоколо, централно разположен, в близост до жилищни сгради, Mooste Lake Lake 200 m.

Продажба kortermis се намира в красива местност на красотата на природата, къщата е korteriühistus, която принадлежи на приятел kollektiiv.Korteris Ремонти са започнали предварителна работа, новият собственик ще бъде да ви хареса renoveerida.Mooste апартамент се намира четиресет и две км от Tartu , организаторът на 14 и на 19 км от Räpina kaugusel.Moostes всички налични на местно ниво е необходимо за живота. Училището е на 300 метра, на 150 метра детска градина, автобусна спирка 300 m, два магазина (един 30 и останалите 300 метра) развя е красиво езеро с пясъчен плаж, реставрирани стари имения къщи и красив парк се простира от бреговете на езерото põlispuudega .Kauni Mooste Nolcken семейство Mooste къща построена по време на царуването на Естония, е един от най-богатите сгради, запазени в своята цялост имоти. Century преди един ред сгради, разположени в интересни ансамбли, образуващи езеро на южния склон подредено Mooste Manor Park. Апартаментът е оборудван с топли и студени водомери, опцията Интернет и телефон за връзка, апартаментът е все още в мазето. Апартаментът се нуждае от ремонт и модернизация. NB! апартамент директно от собственика. Купувачът заплаща нотариалните такси. Попитайте с увереност! Почти без пари на апартамента :)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB