За продажба Вила, Viljandi, Viljandi County, Естония, Korstnajala

За продажба - Cod. 34808

  • Типология: Вила
  • Област: 18930 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Модерен комплекс имоти, vozvedennyysredi живописна красота Вилянди Каунти, в очакване на нов собственик. Вижте видеото в края на рекламата!

Manor комплекс се състои от 3 отделни сгради, които стоят на едно издигнат терен от частни имоти.
Комплексът, благодарение на специалния оформлението, отлични условия за изключителната лична употреба или за бизнес цели - например за туристи, център за конференции и / или център за обучение.

ТЕРИТОРИЯ
На площ от 1,9 хектара, разположени къща, сауна и гараж, с фини довършителни работи осветление преходи между сградите.
Облекчение на обекта, върху която стои имение - плосък, парцелът е заобиколен от гъста гора парк. Поради липса на градината, районът не изисква трудоемко грижи (сайт е идеален за роботизирана косачка). Специално за красота придава изискан алпинеуми, изложени в близост до планираната лятна кухня. В северната част на горичка територия rastetmalenkaya, то със сигурност ще се харесат на есента реколта от гъби. Пътят до с малко кръгово кръстовище за удобно маневриране се вписва перфектно в obschiyvid комплекс. На територията вече определеното място за езерце. Рамкиране на zhivyhelovyh ограда част е прекрасна украса.

Основната сграда
Преди това, основната сграда е построена дестилерията, тя се разширява през 2012 iproveli пълен renovatsiyu.Segodnya бившата дестилерия е превърнат в голяма луксозна вила с всички удобства и съоръжения (централно прахосмукачката, видеонаблюдение, и така нататък. Г.). Затворената зона е 163.5 m2 Тераса - дори и 27.6 m2.
По време на реставрацията на старата част на сградата са запазени развалините камък, който posleochistki и фугиране е един напълно нов външен вид. Пристройка изградена от влакна блокове за utepleniyaispolzovan двойно sloypenopolistirola, Finish чужд chastivypolnena тухла ръчна изработка старинен стил.
Покривът е с изолация и покрити с червена глина изгоряла камък, от ерата на оригиналната сграда строителството.
В основната сграда:
На партерния етаж:
• Дневна с кухненски частично. В хола има камина с устройство с памет, има преход към терасата;
• Тераса;
• хранене с мокро помещение (стая с гардероб изпълнение може да бъде избрано);
• Баня с пара;
• Технически стая (термопомпа и бойлер);
На втория етаж:
• Родителска спалня с балкон, идват и си отиват на утринното слънце;
• Кабинет;
• Голяма спалня (по желание, могат да бъдат превърнати в две отделни спални);
• Баня;

ИНТЕРИОР
В интериора, които се използват само висококачествени материали в хола на партерния етаж на антрето и в кухнята - теракот, подовата настилка в трапезарията и гардероб от дъб. Секс на втория етаж е направен от естествен шисти. Стените са покрити с най-често структурна боя ярки цветове, някои от стаите са декорирани с тапети. Стените на хола облицовани с чакъл и дървени греди на тавана и стените, и вдлъбнати в стените на стъклописите лампи са напомняне за епохата, когато оригиналната сграда е построена.

Сауна ГОТОВИ C / КЪЩА
Строителство със сауна се основава на основа от баластра, фасадата се състои от половината от дърво набляга начален период на изграждане. Стените са направени от влакна блокове с помощта на дървени елементи, външна изолация е направена от експандиран полистирол, за fasadaispolzovany гипсокартон, дървен фурнир. Покрив тапицерия - камък, червеникаво-кафяво.
В малка къща с къща със сауна / гост можете да се насладите на сауна и престой за една нощ. Преди Къщата е построена с висока стена, тя осигурява личен комфорт и предпазва от студен вятър, ранна пролет е pozvolitpogretsya на слънце. Преди къщата е с просторна тераса, с достатъчно място за устройството от външни сауни басейн / барел. В малка къща със сауна са разположени:
На партерния етаж:
- Камина
- Спалня
- сдвояване с печка на дърва
- пране
- Тоалетна
- загряване / мокро помещение

На втория етаж
Сауна с отделен вход:
- стълба
- Голяма стая студио
- Спалня
- Тоалетна

GARAGE
В гараж 2 отделни области: висока гараж врата с автоматично отваряне и висок таван площ от 48.1 m2, 15.4 м2 и стопанска постройка.
От само себе си вътрешно стълбище към втория етаж на гаража, който може да бъде завършена и въведена в експлоатация (например назначаване на работа).

ИЗИСКВАНИЯ
Както и в основната къща, и в малка къща с къща със сауна / гост - земята отопление, плащането на месечните разходи са много ниски.
В основната сграда има тръба за подово отопление, а на първия етаж с отоплителна камина. Основната сграда е разположена Comfovent система за принудителна вентилация.
Къща на два етажа в сауната е отопляеми радиатори, в сауна нагревател е оборудван с един етаж.
Сгради подготвени за слънчево отопление.
Водата идва от кладенец, канализация е проектирана с площ филтрация. Освен това, инсталирана дренажна на дъжд и буря вода.
Saunaoborudovana добра вентилационна система, която осигурява доставката на свеж и топъл въздух в помещението.
За да се гарантира безопасността на инсталираните камери за наблюдение и алармени системи за всяка сграда.

ЗА местоположение на комплекса
Жилищният комплекс се намира на 10 минути с кола от Вилянди (15 км) и има достъп до павирани пътища. Всяка сутрин от къщата минава училищен автобус, който носи децата в Heymtali имение училище. Близките спирки на градския транспорт, която осигурява достатъчно удобна връзка до Вилянди.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB