За продажба Едностаен, Tallinn, Harjumaa, Естония, Pärnu mnt 131b

За продажба - Cod. 37027

  • Типология: Едностаен
  • Област: 55 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Продава просторен, слънчев апартамент в тиха странична уличка в центъра на града.
Има валиден отчет за оценка на продажната цена!

АПАРТАМЕНТ
Апартаментът се състои от коридор, хол с кухня, спалня, тоалетна и мокро помещение. Залата разполага с просторна стая с гардероб от 3,9 квадратни метра и плъзгащ се гардероб в спалнята. От дневната можете да стигнете до големия 7,8 кв. М южен балкон, където слънцето грее от обяд до вечер, гледка към зеления двор и красивите греди.
Високият първи етаж прави това удоволствие да имате частен престой.
Продажната цена включва кухненско обзавеждане с електроуреди (електрическа печка и фурна, климатик) и гардероб в спалнята. Останалата част от мебелите по споразумение.

КЪЩА
Благодарение на доброто качество на строителството къщата е топла и стените са устойчиви на шум.
Това е една много икономична къща - местната газови отоплителна система осигурява ниски сметки за комунални услуги. Регулируеми радиатори, електрическо подово отопление в банята и добре проветрявана вентилация. Няма заеми и никакви други по-големи месечни задължения. Функционираща асоциация на апартаменти и прилична компания за управление.

ПАНИК / ПАРКИНГ
В апартамента има складово помещение и паркомясто в гаража под къщата, регистрирана като отделен апартамент. Цената на апартамента е 9000 евро за паркомясто и 3000 евро за съхранение.
 
РАЗШИРЕНИ РАЗХОДИ
Ниска цена: около 80 евро през лятото и около 140 евро през зимата.

ПРЕГЛЕД / ТРАНСПОРТ
Pärnu mnt 131b се намира във вътрешния квартал, в тих и спокоен квартал, далеч от уличния шум! В двора има малка детска площадка и малък зелен парк пред къщата, където е добре да се разхождате с домашен любимец.
Благодарение на идеалното си разположение в центъра на града, всичко е на 10 минути с кола, включително летище, пристанище, магазини, театри, кина, ресторанти и спортни клубове.
На 5 минути път с кола се стига до центъра на града, а спирките на обществения транспорт (трамваи, автобуси, влакове) също са на кратко разстояние пеша. В близост са разположени тони, Kotka и Järve Selver, както и малки магазини за хранителни стоки, здравен център Magdalen и аптека, плюс детски градини и училища.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Апартаментът е идеален както за дома, така и за инвестицията.

Свържете се с мен и идвайте в апартамента!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB