За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Pürksi, Läänemaa, Естония, Pürksi keskuse 8

За продажба - Cod. 24037

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 279 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1

Noarootsi механа за продажба. Също така питам за развитие на пристанищата
Noarootsi Механа за продажба. Днес, механата е отворен и бизнесът се развива добре, така че можете да започнете работа веднага. В един момент, собствениците имали план за увеличаване на размера на сградата и да се изгради втори етаж на върха на сградата; е имало план за изграждане на спални и сауна къща в двора, заедно с къмпинги. Бяха направени проекти и възможностите за получаване на финансова подкрепа в съответствие с мерките са в процес на обсъждане също. Новият собственик ще бъде дадена цялата стара документация, която може да се поднови и да се използва, ако желае.

През лятото има много посетители, както от страната и чужбина (основно от Швеция / Финландия) и затова сега ще бъде най-подходящото време за закупуване на сградата, така че всичко ще бъде ново и лъскава за предстоящия натоварен работен сезон.

Самата сграда се намира в центъра на града. В непосредствена близост до училище, детска градина, спортни съоръжения (фитнес зала, бални зали, стадиони на училището), от другата страна на пътя е на общинската управа и магазин. В момента има голям танц и банкетна зала с голям бар, билярдна маса, както и всички други видове забавления. Има един разумен размер кухня, заедно с необходимото кухненско оборудване и доставки, които и до днес са удовлетворили нуждите на клиентите. През лятото е възможно да се седне навън и барбекю. Няколко километра по-нататък е пристанището Österby, където можете да поддържате с лодка или просто отидете до морето с местните жители.

Във всеки случай, ако си имал детска мечта да стартирате свой собствен кръчма / бар / механа в съоръжение за настаняване, то това е точното място, където можете да изразите себе си и да направи вашите мечти се сбъдват.

Ако искате да разгледа сградата, или да поиска допълнителна информация, тогава не се колебайте да се свържете с мен!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB