За продажба Къща, Viimsi, Harjumaa, Естония, Pae tee 1

За продажба - Cod. 39995

  • Типология: Къща
  • Област: 184 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

ЛИЦЕНЗИЯ НАЛИЧЕН!
СЪЩО има валиден отчет за оценка за сумата 415 000 €. БЕЗПЛАТНО за купувачите!

Новопостроена, с вкус функционална самостоятелна къща в близост до Виимси, в тиха и зелена нова жилищна зона в с. Лубжа, се продаваше. Сградата е издадена енергиен етикет B-клас!

ЗА
Самостоятелната къща с кралски екстериор е построена само с висококачествени материали, а интелигентните решения за дома и привличащите вниманието решения за осветление ще се харесат и на най-взискателния търсещ дом. Самостоятелната къща е построена от изключително опитен предприемач, така че купувачът има и 2-годишен гаранционен срок.
Къщата също е заобиколена от нови разработки, а по-голямата част от квартала са млади семейства. На 200 м от къщата се намира прочутото стълбище Põhjakonna, което свързва село Лубжа с Haabneeme.


РАЗПОЛОЖЕНИЕ
Двуетажна, солидна и енергоспестяваща самостоятелна къща с красив екстериор е разположена на тиха странична улица на семейното село Любжа, което го прави идеален за семейства с деца.
Къщата е заобиколена от 1510 м2 частен озеленен парцел и скоро е заобиколена от градина.
Допуска се и изграждане на пристройка в двора.

ЕТАЖ
Стаите са разделени в къщата на принципа, че на първия етаж има стаи за прекарване на времето заедно, офис стая и гараж, а на втория етаж има спални.

На приземния етаж ще намерите следните стаи:
- Дневна с отворена кухня (38,1 м2 + 7,2 м2)
- Саунен комплекс с баня (8,8 м2)
- Отделна тоалетна (2 м2)
- Офис стая (5.9 м2)
- Вятърна мелница (6,1 м2)
- Гаражно и техническо помещение (51,5 м2)
В допълнение, тераса от 45,6 м2.

Разположението на първия етаж позволява на семейството да прекарват времето си заедно (хол с отворена кухня), който е концентриран в средата на камина, предлагаща уют и приятно око. Сауновият комплекс предлага радост за любителите на сауна, парната стая може да побере най-малко 4 души, а сауната има директен достъп до терасата зад къщата. Тоалетната с уникално осветително решение придава луксозна нотка на къщата. Офисното пространство със стъклени стени с лице към предната част на къщата е едновременно функционално и модерно решение, което създава светлина и пространство за вятърната турбина. Голям гараж с електрическа входна врата за две коли е удобно решение. В допълнение, дюзите за подаване на вода и миене както за автомивки, така и за домашни любимци например.

II ЕТАЖ
Следните стаи са разположени на втория етаж:
-И спалня (13,8 м2)
- 2-ра спалня с гардероб (19.3 м2)
- 3-та спалня (12,5 м2)
- Баня (11,4 м2)
- Тераса на покрива (49,5 м2)
На втория етаж има 3 просторни спални и кралска баня с вана. И банята, и едната от спалните имат достъп до терасата на покрива.

ВЪТРЕШНО ДОБРАЧЕНИЕ
Интериорът е проектиран с вкус и неутрално. Подовете са покрити с естествен дънков паркет, стените са измазани и завършени с лека боя, сан. стаи и предната част, покрита с керамична плочка.
San. оборудване от Vitra. Нагревател за сауна от Harvia, трепетлика на стената на парното и топло място за сядане.

Прозорци с троен стъклопакет върху дървени алуминиеви рамки (от Seicom), интериорни врати, направени по поръчка и оборудвани със скрити панти и магнитни брави. Гаражна врата Hörmann и метална външна врата на частна къща, произведена от Põltsamaa Door Factory.

ВЕНТИЛАЦИЯ, ОТОПЛИТЕЛНА СИСТЕМА, РАЗХОДИ ЗА ПОДДРЪЖКА
Отоплението на самостоятелната къща се базира на икономично и комфортно водно подово отопление, на базата на термопомпа въздух-вода (Vaillant aro THERM VWL 105/5), която може да се регулира от стаята.
В допълнение, има система за принудителна вентилация с рекуперация на топлина (Systemair VTR500), която помага да се поддържат много ниски разходите за поддръжка.
Водата и канализацията са централни.

СТРУКТУРИ И МАТЕРИАЛИ
Самостоятелната къща е изградена върху панделна основа. Външни стени подредени в 375 мм блокове Aeroc (изолирани със 100 мм пяна). Фасада, покрита с довършителна мазилка (гаранция за работа с мазилка 5 години), междинни тавани 220 мм панел с куха сърцевина. Всички вътрешни стени 100 mm Bauroc (Aeroc) блок, измазани и завършени с боя. Покривът е покрит с битум, а слънчевата тераса (2-ри етаж) е покрита с битум.
Около къщата е изградено дренаж за оттичане на дъждовна вода.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И ОКОЛНОСТ
Идеално и тихо място за семейство. Всичко, от което се нуждаете за живот (детска градина, училище, детски площадки, магазин за хранителни стоки, спирка на обществения транспорт) на пешеходно разстояние. Леки пътни пътища за любители на здравните спортове в добро състояние около къщата. На 200 м от къщата е стълбище Põhjakonna, през което можете лесно да стигнете до Haabneeme, където освен магазини за хранителни стоки има и развлекателни съоръжения (спа, кино).

Заповядайте да разгледате новия си прекрасен дом!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB