За продажба Земеделска земя, Albu, Järvamaa, Естония, Jaarvamaa Albu Estonia

За продажба - Cod. 38517

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 500000 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Земеделска земя за продажба в Естония се намира в провинция Jarvamaa, Албу. Парцел за строителство, отличен за селско стопанство или животновъдство или еко туризъм. Земята е 50 хектара, от които 7 хектара гори, 43 хектара земя за паша или сено. Той е регистриран в Министерството на земеделието на Естония. В момента има активна ферма за развъждане на крави от местна порода. Брой възрастни крави на говеда: 25.
Има 2 зърнохранилища, едната е с площ от около 500 кв.м. в много добро състояние и се използва, а втората е 120 метра голяма с 2400 квадратни метра. В момента се използва само половината. Има къща от 120 кв.м., която се нуждае от ремонт. Къщата има комуникации: вода, канализация e.t.c. В близост има жилищни сгради, подходящи за живот. Автономна канализационна мрежа. Обектът може да се използва за сеитба или за екотуризъм и др. Земята е близо до пътя и няма проблеми с логистиката. Няма голямо езеро на земята. В случай на необходимост е възможно да се наеме до 150 хектара земя от съседите за дълъг период от време. Цена по договаряне, възможно е да се закупи оборудване за животни и строителни кабини.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB