За продажба Земеделска земя, Albu, Järvamaa, Естония, Jarvamaa Albu

За продажба - Cod. 38072

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 500000 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Земеделска земя за продажба в Естония се намира в провинция Jarvamaa, Албу. Парцел за строителство, отличен за земеделие или животновъдство или екотуризъм. Земята е 50 хектара, включително 7 хектара гори, 43 хектара земя за паша или сено. Той е регистриран в Министерството на земеделието на Естония. В момента има активна ферма за отглеждане на местни породи крави. Брой възрастни крави: 25.
Има 2 зърнохранилища, едната е с площ от около 500 кв.м. В момента се използва само половината. Има къща с площ от 120 квм, която се нуждае от ремонт. Къщата има комуникации: вода, канализация e.t.c. В близост има жилищни сгради, подходящи за живот. Автономна канализационна мрежа. Обектът може да се използва за сеитба или екотуризъм и др. Земята се намира в близост до пътя и няма проблеми с логистиката. Няма голямо езеро на земята. Ако е необходимо, възможно е да се наемат и до 150 хектара земя от съседите за дълъг период от време. Цената на земята е 270 000 евро. Можете също така да се пазариш, да си купиш оборудване за животни и да построиш кабини.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB