За продажба Едностаен, Tallinn, Harjumaa, Естония, Tuukri 1b

За продажба - Cod. 38968

  • Типология: Едностаен
  • Област: 38 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1,5

Светъл и удобен двустаен апартамент с площ 38.6 м2 в нова сграда в района на пристанището в Талин. Апартамент през къщата в посока север-юг, спалнята остава в двора. Отворена кухня. Тоалетна и душ. В допълнение, складовото помещение под къщата.
Къщата се намира в сърцето на Талин, само на 7 минути пеша от Стария град на Талин, уникален обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО, в модерен нов жилищен район зад университета Талин. След пет минути ще стигнете до пристанището, откъдето можете да стигнете до Хелзинки или Стокхолм за няколко часа. Крайбрежната алея и парк Kadriorg с президентския дворец са също на пешеходно разстояние. Идеален за активен човек, който се радва на живот в центъра на града и оценява всичко, което може да предложи една европейска столица. Също така е чудесна инвестиция за бизнес клиент, който се нуждае от място, за да спре бизнеса в Талин.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB