За продажба Къща, Tallinn, Harjumaa, Естония, Merekivi tee 5

За продажба - Cod. 25325

  • Типология: Къща
  • Област: 240 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Продава отличен изглед към морето и плажа близост просторна фънк стил къща (на 80м от морето, на 17 км от Талин център) мезонет с обща площ от 120m² / 240m² (може да се използва като семейство и двуфамилни жилищни, отделна използваем разрешение и м, космическата програма на леко модифицирани) Leppneemes, Merekivi начин.

За употреба съществува.
Къщата е уютна, открити тераси и балкони. Можете да се насладите на гледката към морето от двата етажа. Градината е приятно озеленен.
Едната половина в къщата: I aatriumiosaga етаж разполага с просторна дневна с големи прозорци на два етажа с открита кухня и достъп до терасата. Сауна (парна баня с прозорец към морето), и душ кабина. Отделна тоалетна. На горния етаж има две спални, хол, част от стълбище зала, гардероб, санитарен възел и тоалетна, просторна тераса.
Втората половина на къщата е програмата за огледален образ пространство. Отлично решение за домашна употреба: например, на родителите и на младото семейство ühel- втората половина на къщата с приятел или съсед да получите. Същото е също много подходящ за цялата къща за едно семейство, особено промяна на космическата програма.

Utility: Много ниска. Но също така гарантира адекватна toasoojuse печка. Също така е възможно да се използва само на предварително програмиран йонна модерен котел система произвежданите топлинна енергия отнема подово отопление. Üliökonoomsed осветление LED осветителни решения. Къщата е много топло и издръжлив и икономичен.
Видове отопление: камина (жупел) магазини топлина за отопление vesitorustikul дълго време / йон (вътре пода), на вентилационната система в мокри помещения.

Къщата се намира на 50 м от брега на морето, в тих задънена улица, на около 100 м живописни туристически пътеки в гората. Сградата се намира на източния бряг на полуостров, залива.
Property е офшорна от студените ветрове и по-безопасно за плуване по-топла вода.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB